- Nowy
Czekolada z mleka roślinnego i bez dodatku cukru: alternatywa dla mlecznej czekolady z nutą kokosa i mango. Innowacyjna: ta kreacja całkowicie pozbawiona jest dodatku cukru, ale składniki kokosa, mango i napoju owsianego pozwalają jej rozwinąć pyszną, naturalną słodycz. Mango, wiórki kokosowe, mleko kokosowe i napój owsiany są mielone na drobny proszek, aby uzyskać jednorodną konsystencję bez kokosowych wiórków. Do tego dochodzą kakao, czyste masło kakaowe i szczypta wanilii Bourbon. Subtelnie słodki, całkowicie wegańskibprzysmak o zaskakującym, owocowym, tropikalnym smaku z orzeźwiająco cierpkimi nutami mango.
Składniki
Czekolada° z kokosem°, mango° i mlekiem owsianym°
Składniki: masa kakaowa°*, NAPÓJ OWSIANY W PROSZKU° (22%: OWIES° fermentowany), chrupki kokosowe°* (16%), liofilizowane mango° (8%), proszek kokosowy° (7%: pasta kokosowa°, mleko kokosowe°, mąka kokosowa°), masło kakaowe°*, proszek waniliowy°*, sól
*pochodzące ze sprawiedliwego handlu, zawartość składników sprawiedliwego handlu ogółem: 64%
°z kontrolowanych upraw ekologicznych
Może zawierać śladowe ilości wszelkiego rodzaju orzechów, orzeszków ziemnych, mleka, sezamu i soi.
Informacje o alergenach
Informacje żywieniowe
Energia kcal 569 kcal
Energia kJ 2370 kJ
Tłuszcz 43 g
w tym kwasy nasycone 31 g
Węglowodany 32 g
w tym cukry 11 g
Białko 9,9 g
Sól 0,15 g
Opis