

Czekolada jagodowa z masłem kakaowym i nugatem z orzechów laskowych z kawałkami orzecha laskowego.
Zanurz się w błękicie: na zewnątrz jest ciemnofioletowa kuwertura jagodowa z prawdziwych jagód, które w przeciwieństwie do jagód uprawnych nadają kolor niebieski. Delikatnie rozpływający się dzięki czystemu masłu kakaowemu i orzeźwiająco doprawiony nutą cytryny. Wewnątrz bajeczny nugat z orzechów laskowych z wykwintnym topniejącym masłem kakaowym, lekki, podtrzymujący tylko słodycz surowego cukru trzcinowego i mnóstwo świeżo prażonych kawałków orzechów laskowych.
Kuwertura jagodowa° z masłem kakaowym° i nugatem z orzechów laskowych° z kawałkami orzechów laskowych° - 70g
Składniki : surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°(24%), ORZECHY LASKOWE°(21%), masa kakaowa°, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU°, suszone jagody°(4%), PEŁNOTŁUSTE MLEKO W PROSZKU°, emulgator: LECYTYNA SOJOWA°, cytryna mielona°, nierafinowany cukier trzcinowy°, sól kamienna, laska wanilii°, kardamon°, anyż°
Fairtade: 87%
° z upraw ekologicznych
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, sezamu i soi.
Najlepiej spożyć przed patrz: data na opakowaniu.
Opis