Lizak Czekoladowy - Mleczny Jeż
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady o innowacyjnych smakach.
MILK HEDGEHOG
Jeśli chcesz zaszaleć, możesz skubać mlecznego jeża z mlecznej czekolady ze szczególnie wysoką zawartością kakao 35% i dużą ilością zdrowego górskiego mleka z Alp Tyrolskich. Uszlachetniony surowym cukrem trzcinowym i wanilią.
Lizak z Mlecznej Czekolady° - 20g
Skład: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, masa kakaowa°, odtłuszczone mleko w proszku°, słodka serwatka w proszku°, nierafinowany cukier trzcinowy°, emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, sól, cynamon°
Fairtrade: 81% ° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2408kJ/581 kcal
- Tłuszcz: 39 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
- Węglowodany: 50 g
- - w tym cukry: 48 g
- Białko: 6,5 g
- Sól: 0,21 g