- Nowy

Ta „chrupiąca czekolada z biszkoptem” jest wytwarzana z delikatnego nugatu zmieszanego z najlepszymi migdałami, orzechami laskowymi i karmelizowanymi migdałami. Chrupiące kawałki migdałów i delikatny płaszcz czekoladowy sprawiają, że czekolada jest tak nieodparta.
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 2374 / 567 kj / kcal |
tłuszcz | 40 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 18 g |
węglowodany | 44 g |
w tym cukier | 36 g |
białko | 9,5 g |
sól | 0,22 g |
rohrzucker[3], masło kakaowe[3], migdały[1], masa kakaowa[3], pełne mleko w proszku[1], orzechy laskowe[1], mąka pszenna[1], Masło[1], odtłuszczone mleko w proszku[1], całe jaja[1], słodka serwatka w proszku[1], cukier trzcinowy[3], karmel w proszku[1] (odtłuszczone mleko[1], cukier[1]), lecytyna sojowa[2], sól kamienna, strąki wanilii w proszku [1], kardamon[1], kwiaty róży[1], prawdziwy badian właściwy[1], cytryna w proszku[1] (koncentrat soku z cytryny[1], skrobia kukurydziana[1], cukier[1]), cynamon[1], 50 % min. zawartość kakao (w ciemnej mlecznej czekoladzie)
Może zawierać śladowe ilości orzechów wszelkiego rodzaju, orzeszków ziemnych oraz nasion sezamu.
Opis