

Czekolada mleczna z pralinką migdałową i karmelizowanymi migdałami
Pyszne nadzienie domowej roboty pralinki migdałowej wzbogacone białą czekoladą. Oszałamiająca kruche migdały ze świeżo karmelizowanych, kandyzowanych migdałów wprowadzi Cię w świąteczny nastrój. A jako pyszne zakończenie delikatna mleczna czekolada z 50% zawartością kakao.
Czekolada mleczna° z praliną migdałową°(48%) i karmelizowanymi migdałami°(12%) - 70g
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, MIGDAŁY°, masło kakaowe°, masa kakaowa°, PEŁNOTŁUSTE MLEKO W PROSZKU°, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU°, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU°, MASŁO°, cukier trzcinowy nierafinowany°, emulgator: lecytyna SOJOWA°, sól, wanilia°, płatki róży°, proszek cytrynowy°, cynamon°
Fairtrade: 59% Kakao: 50% minimum w górskiej, mlecznej czekoladzie
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Pełne surowe mleko z „Bio vom Berg” organicznych farmerów z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj, selera i sezamu.
Opis