 
        
           
        
           
        
           
           
           
           
          Czas konszowania: 12 godz. • FMR (Prażenie w drobnej mgle)
Żyj Kolumbią! Ta ciemna czekolada pojedynczego pochodzenia o zawartości kakao 80%, słodzona 10% surowego cukru trzcinowego i 10% cukru muscovado, prezentuje fascynujące kakao Trinitario i Criollo, uprawiane przez małą spółdzielnię prowadzoną przez kobiety, zlokalizowaną w górskim regionie Sierra Nevada de Święta Marta.
Nuty smakowe: łagodna fruktoza, nuta rumu, melasy i suszonych żółtych owoców (morele i ananas)
Czekolada ciemna 80%° 
Składniki: masa kakaowa°*, cały cukier trzcinowy°*, surowy cukier trzcinowy°*, masło kakaowe°* 
Czekolada pojedynczego pochodzenia z ziarnami kakaowymi z Kolumbii. 
Kakao (masa kakaowa i masło kakaowe): minimum 80% 
* Fair Trade, całkowita zawartość Fair Trade: 100% 
°z kontrolowanych upraw ekologicznych 
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, orzeszków ziemnych, mleka, sezamu i soi.
| Energia kcal | 597 | kcal | 
|---|---|---|
| Energia kJ | 2474 | kJ | 
| Tłuszcz | 47 | G | 
| Z czego nasyca się | 29 | G | 
| Węglowodan | 27 | G | 
| z czego cukier | 20 | G | 
| Białko | 10 | G | 
| Sól | 0,01 | G | 
Średnia wartość odżywcza na 100 g
Opis