Ryżowa Czekolada z Migdałowym Musem VEGAN
Nie tak słodkie i wegańskie: cudownie chrupiące nadzienie z kruchych migdałów i bardzo drobnych płatków ryżowych w ganache z białej czekolady, które wyczarowaliśmy z wegańskiej białej kuwertury ryżowej, pasty migdałowej i oleju migdałowego. Jako polewa wegańska kuwertura z białego ryżu o świetnym smaku waniliowym i przyjemnym roztopieniu się dzięki czystemu masłu kakaowemu. Bez lecytyny sojowej. Kreacja na czasie, wegańska i ze smakiem na czasie.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2402kJ/580 kcal
- Tłuszcz: 39 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
- Węglowodany: 51 g
- - w tym cukry: 38 g
- Białko: 4,3 g
- Sól: 0,24 g
Biała Ryżowa Kuwertura° nadziewana ganache z białej czekolady°(53%) i migdałową kruszonką°(5%) - 70g
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, migdały°, mleko ryżowe°, chrupki ryżowe°, olej migdałowy°, emulgator: lecytyna sojowa°, sól, wanilia°
Zawartość Fairtrade: 55%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, jaj, soi i sezamu.
Czekolada WEGAŃSKA, bez MLEKA / LAKTOZY
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
Dla Wegan