Czekolada 100% Kakao bez cukru
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady o innowacyjnych smakach.
KWADRATURA KOŁA - CZEKOLADA 100% KAKAO BEZ DODATKU CUKRU
Jak smakuje czekolada bez cukru? Spróbuj! Kakao zawiera wiele ciekawych smaków. Czekolada ze 100% zawartością kakao prezentuje spektrum smakowe czystego kakao: mocny, delikatnie gorzki, z orzechowymi akcentami i nutami owocowymi. Rozpocznij mocną czekoladową przygodę z mieszanką kakaową składającą się z kilku różnych ziaren kakaowych o delikatnym smaku. Tabliczka czekolady całkowicie bez cukru.
Profil smakowy: orzechy prażone, akcenty śmietankowe, wyraziste nuty owocowe jak śliwki, czerwone porzeczki i cytrusy.
Ciemna Czekolada 100%° - 70g
Skład: masa kakaowa°
Kakao minimum: 100% Fairtrade: 100%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu.
Może zawierać śladowe orzechów, mleka, soi i sezamu.
Opis
- Składniki
- Wegańskie