

PINEAPPLE AND CASHEW NUTS
Domowej roboty nugat z orzechów nerkowca, stopiony z delikatnym nadzieniem ananasowym, dzięki czemu ananas promieniuje owocową słodyczą. Słoneczny, świeży charakter. Upewniamy się aby orzechy nerkowca, były kruszone na zimno, zamiast klasycznie prażone, dzięki czemu zachowują swój naturalny smak. Potem delikatnie je pieczemy i przetwarzamy w idealnie topiącą się masę nugatową, którą następnie wzbogacamy malutkimi kawałkami nerkowców, tuż przed zatopieniem w mlecznej czekoladzie.
Górska mleczna czekolada° z nugatem z orzechów nerkowca°(24%) i ananasem suszonym na słońcu° - 70g
Skład: surowy cukier trzcinowy°, suszone ananasy°(15%), masło kakaowe°, orzechy nerkowca°(12%), masa kakaowa°, koncentrat ananasowy°(8%), pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, syrop inwertowany°, słodka serwatka w proszku°, masło°, sól, nierafinowany cukier trzcinowy°, emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, sproszkowane cytryny°
Zawartość Fairtrade: 61%
Kakao: 50% minimum°
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, jaj i sezamu.
Opis